Francesco Bamonte – SZŰZ MÁRIA HARCA A GONOSSZAL AZ ÖRDÖGŰZÉSEK ALATT

SZŰZ MÁRIA HARCA 

A GONOSSZAL 

AZ ÖRDÖGŰZÉSEK ALATT

ELŐSZÓ
RENZO LAVATORI és S.E.R. Dr. CLAUDIUS,
a Fogaras-Gyulafehérvári Nagyérsekség püspöke


IHTYS Kiadó, 2014
(216 oldal, 13x20 cm, ISBN: 978-606-8688-00-8)






Don Francesco Bamonte ­– Róma hivatalos ördögűzője (az ördögűzők pátriárkájának, Don Gabriele Amorth-nak kiváló tanítványa és utóda), jelenleg az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének elnöke, több értékes könyv szerzője és ugyanakkor Európa-szerte megbecsült előadó.


Az igazán lebilincselő, és e könyv lelkes ritmusát mindvégig fenntartó tanúságokat [az ördögűzésekből vett példákat] egy teljesen váratlan nézőpontból értékelhetjük:  az, aki akarata ellenére [mennyei parancsra] igazolja a keresztények mindennapi életének csodálatos spirituális szövedékét, az maga az ördög! Hányszor van, hogy a jól ismert Üdvözlégy Mária imát nem túl nagy odaadással, rutinszerűen mondjuk...? Nos – ennek ellenére, mégis – ez a könyv fantasztikus dolgot tár fel, éspedig azt, hogy imánk alatt az egész pokol megremeg!

Részlet  S.E.R. Dr. Claudius
– a Fogaras-Gyulafehérvári Nagyérsekség püspökének előszavából


Az ördögűzések felkavaró beszámolóiból az Istenanya tiszta és ragyogó alakja emelkedik ki, a maga fenségében és nagyszerűségében… [Az Olvasó számára] az ördög elleni harcra és mesterkedéseinek elutasítására való felhívás ez, hogy semmilyen formában ne engedjünk csábításának és ne essünk áldozatul ámításainak… Sürgető, ám örömteli felszólítás fogalmazódik meg ennek nyomán, hogy teljes szívvel szeressük a Szűzanyát, s általa szeretett Fiát, Jézus Krisztust.

Részlet Don Renzo Lavatori
– a Római Pápai Teológiai Akadémia tagjának előszavából